TEXNIK-MUHANDISLIK OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA FIZIKA FANIGA OID KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Kurbanov, Mirzaahmad; Kurbanov, Khayotjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kompetensiyaviy yondashuv asosida fizika o‘qitishni rivojlantirishda zamonaviy ta’lim texnologiyalarining qo‘llanilishi, tayanch kompetensiyalarni shakllantirishda individual va tabaqalashgan yondashuv metodikasi, talabalarda fizika ta’limi kompetensiyalarini shakllantirishga yo‘naltirilgan amaliy- o‘quv masalalari yoritib berilgan.