КИЧИК БИЗНЕСНИ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШНИ ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИКЛАРИ - Асқарова, Наргиза Илҳомхўжаевна (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақолада бизнес ва кичик бизнесни инновацион ривожлантиришнинг иқтисодий самаралари ва эконометрик моделлаштириш ва эконометрик моделлаштириш ва моделларнинг аҳамияти ёритилган.