БУХОРО АМИРЛИГИДА ҲУНАРМАНДЧИЛИК ВА ТЎҚИМАЧИЛИКНИ РИВОЖЛАНИШ ТАРИХИДАН - Жумаев, М.Х. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада Бухоро амирлигида ҳунармандчилик ва тўқимачиликни ривожланиш тарихи ёритилади.