HUSNIDDIN HAMIDOVTIŃ GÚRRINLERINIŃ IDEYA-TEMATIKASI - Kurbanazarovava, Aziza Erkinbayevna; Palimbetova , Malika (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada qaraqalpaq ádebiyatı prozasın elede rawajlanıwına bel salisqan alım, jazıwshı Husniddin Hamidovtıń prozalıq shıgarmaları, ásirese gúrrinleriniń janrlıq, ideya-tematikaliq ózgesheligi izertlengen