KIMYO DARSLARINI TAKOMILLASHTIRISHDA O‘ZIGA XOS BO‘LGAN METODLARDAN FOYDALANISH. KIMYO DARSLARIDA MASALALAR YECHISHDA , MASALALAR SANDIG‘I’’ METODI - Xoliqulov, Hamro Jasur o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Kimyo fanini o‘ziga xos bo‘lgan metodlar orqali bayon etish. O‘quvchilarni diqqatini mohirona jalb etish, oddiy va murakkab darajadagi masalalarni oson va qulay tarzda yechimlariga ega bo‘lish. O‘quvchining o‘zida hosil bo‘lgan ko‘nikma va malakani shakllantirish, darsda barcha o‘quvchilarning ishtrokini ta’minlash.