O‘ZBEK TILIDA SOTSIOLEKT - Tursunov , Mirzohid Ikromjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sotsiolingvistikaning obyektlari hisoblanmish argo, jargon va sleng haqida ma’lumotlar, ular orasidagi farqlar, sotsiolektlarning vazifalari va ahamiyati haqida fikr yuritilgan.