RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA XIZMAT KO‘RSATISH KORXONALARI FAOLIYATI - Mirzаliyev Muxtоrjоn Murоd o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola iqtisodiyotning raqamli texnologiyalar asosida transformatsiyalashishi sharoitida xizmat ko‘rsatish korxonalari faoliyatining samaradorligini oshirish masalalariga bag‘ishlangan.