RAQAMLI IQTISODIYOT VA UNING MOLIYAVIY TEXNOLOGIYALAR BILAN ALOQASI - Mirzаliyev Muxtоrjоn Murоd o‘g‘li; Jumaboyeva , Pokiza G‘ayrat qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada taqdim etilgan xavf va imkoniyatlar raqamlashtirish, raqamlashtirishning iqtisodiyotning moliya sektoriga ta’siri ko‘rsatilgan hamda boshqalar jamiyatning faoliyat sohalari, shuningdek, O‘zbekistonda erishilgan yutuqlari tahlil qilinadi.