BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHILARINI INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH ORQALI KASBIY SALOHIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Karimova, Gulhayo Botirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda jahon tajribasidan ko‘rinib turibdiki, ta’lim jarayoniga yangi, zamonaviy o‘qitish uslub va vositalari jadal kirib, ulardan samarali foydalanilmoqda. Mamlakatimizda ta’lim tizimida zamonaviy texnologiyalardan samarali foydalanish tizimi o‘quvchilarning kelajakda tajribali mutaxassis, o‘z kasbining fidoyisi bo‘lib yetishishiga xizmat qilmoqda. Ushbu maqola bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarini innovatsion faoliyatga tayyorlash orqali kasbiy salohiyatni oshirish mexanizmlari haqida ma’lumot beradi.