MILK KASALLIKLARIDA PETRUSHKA O‘SIMLIGIDAN FOYDALANISH - Qirgizov, Shaxobiddin Mirzaraimovich; Pozilov, Muntazambek Mirolimjon o‘gli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ilmiy izlanishlarimiz natijasida dorivor o‘simlik Petrushkani kimyoviy tuzulishi, tarkibi va tasir qilish mexanizmi o‘rganilganda turli xil kasalliklarga shu jumladan milk kasalliklari xamda milk saratoni kasalligiga tasir qiluvchi tarkibga ega ekanligini aniqlandi.