ROSSIYA HÁM TURKIYANÍŃ GAZ MASHQALASÍ - Uzakbaev , K.K; Jaksimuratov , A.B (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul ilimiy maqalada Evropa mámleketlerine neft-gaz ónimlerin jetkerip beriwshi dominant mámleket bolǵan Rossiya hám Rossiya neft hám gaz ónimlerin reeksport qılıwshı Túrkiya mámleketleri ortasındaǵı gaz mashqalası haqqında ilimiy kóz-qaraslar sáwlelengen.