TA’LIMDA XUSUSIY MAKTABLARNING O‘RNI - Ibrgimov , Sohibxon Temirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kun ta’lim jarayoni va bu jarayonda aynan xususiy maktablarning tutgan o‘rni va ahamiyati haqida so‘z boradi. Xususiy maktablarda olib borilayotgan ta’lim jarayoni va uning sifati, yutuq va kamchiliklari keltirilib, bir qancha misollar orqali keltirib o‘tiladi. Bugungi kundagi faoliyat olib borayotgan bir qancha xususiy maktblar faoliyati kuzatilib, tahlil qilingan. Shaxsiy fikrlar keltirilgan.