TABIATDAGI ISHQALANISH KUCHLARINI O‘QITISHDAGI ZAMONAVIY METODLAR - O‘rinboyeva, Kumushoy Sultonbek qizi; Abdusattarova , Mahliyohon Iqboljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada dars o‘tishdagi zamonaviy metodlar va xorijiy tajribalardagi na’munalar berilgan bo‘lib, hozirgi kunda ilm-fan rivojlanishidagi asosiy muammo va kamchiliklar haqida so‘z yuritiladi..