TA’LIM JARAYONIDA MUAMMOLI TA’LIM METODIKASIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Abdivaliyeva , Shahnoza; Xushmurodov , Xusan; Maxmasoliyev , Javlonbek; Muratova , Sh.M (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim jarayonida muammoli ta’lim metodikasidan foydalanish ta’lim jarayonida o‘quvchilarning mustaqil fiklashi va fikrining qay darajada to‘g‘riligini tushuntira olishdagi to‘siqlarni yengishi uchun qiladigan harakatini oshirish mumkin. Bundan tashqari yuqorida aytganimizdek kam faollikka ega bo‘lgan va melanxolik tipidagi bollarga ham o‘zining mustaqil fikrini aytib berishga sharoit yaratolamiz.