ADABIY VORISIYLIK HODISASINING O‘ZBEKISTONDA O‘RGANILISHI - Ikbal Tadjibayevna, Baltayeva (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada mamlakatimiz olimlari tomonidan milliy yozma adabiyotimizda vorisiylik, an’ana va yangilanuvchanlik kabi hodisalarning o‘rganilganlik darajasi, ular tomonidan yaratilgan ilmiy manbalar hamda kelgusida bu muammoning o‘rganish zarurati haqida so‘z boradi.