БОЛАЛАРНИ МИЛЛИЙ ВА МАДАНИЙ ҚАДРИЯТЛАРГА ҲУРМАТ РУҲИДА ТАРБИЯЛАШ - Алмарданов , Жўрабек Бобоназарович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада болаларни комил инсон қилиб тарбиялашда миллий ва маданий қадриятларнинг ўрни ва унга ҳурмат билан муносабатда бўлишни тарбиялаш ҳақида маълумот берилган.