VATANIMIZDA MUSTAQILLIK YILLARI YOPIQ SAVDO BOZORLARI VA ARXITEKTURASI - Seytekov, B.E (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Vatanimizda mustaqillik yillari yopiq savdo bozorlari va arxitekturasini o‘rganish, yopiq bozorlar strukturasi va arxitekturasini rivojlantirishning istiqbolli yo‘nalishlariga ilmiy asoslangan loyihaviy takliflar berish.