FANLARNI O‘QITISHDA STATISTIK MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH - Farxodov , Bobur; Bozorov , Abdurauf; Egamnazarov , Bobur (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada fanlarni o‘qitishda samaradorlikka erishish uchun statistik ma’lumotlardan foydalanish usullari va natijalari haqida so‘z boradi.