JISMONIY TARBIYA JARAYONIDA TA’LIM, TARBIYA BIRLIGI VA BOLANING RIVOJLANISHI - Tursunov , Oqil Amrulloyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim jarayonida kattalar bolalarga maqsadga yo‘naltirilgan faoliyatning ijtimoiy tajribasini beradi. Uning mazmuniga rivojlanish va takomillashishga xizmat qiluvchi harakatlarni egallash tajribasi ham kiradi.