TA’LIM TIZIMIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Abdulahatov , Sulton Kamoljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim tizimida hozirgi ko‘plab muammolarga duch kelamiz, yildan yilga ta’lim oluvchilarning ortib borishi hamda sifatli ta’lim bilan ta’minlash global muammoga aylanmoqda. Ularni vaqtida samarali hal qilish mamlakatimiz istiqboli uchun muhim qadamdir.