“АГРОТЕХСЕРВИС” КОРХОНАЛАРИДА, ТЕХНИКА ОБЪЕКТЛАРНИ ТОЗАЛАШ ЖАРАЁНИДА ЭКОЛОГИК ВАЗИЯТНИ ЯХШИЛАШ - Хамройев , Обид Жонибайевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада таъмирлаш-сервис корхоналарида, техника объектлари ювиб тозалаш жараёнида ишлатилган ва нефть маҳсулотлар билан ифлосланган сувларни биологик тозалаш технологияси баён этилган. Биологик тозалаш жараёни нефть оксидловчи микроорганимзларнинг, нефть ифлосликлари таркибига кирувчи субстратларда ўсиши (кўпайиши) ҳисобига амалга ошади.