UCHINCHI SHAXS FOYDASIGA TUZILADIGAN SHARTNOMALAR - Shirinova , Shoxista Sanjar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada uchinchi shaxs foydasiga tuziladigan shartnomalarga kengroq to‘xtalib o‘tilgan. Shartnomaning taraflari hisoblangan qarzdor, kreditor va uchinchi shaxslarning huquq va majburiyatlari haqida tushuntirishlar berilgan. Maqolada uchinchi shaxs foydasiga tuziladigan shartnomaning xususiyatlari hamda amaliyotdagi holati ham bir muncha tahlil qilingan.