ТАЛАНТЛЫ ШАЙЫР Б.СЕЙТАЕВТЫҢ “АЛМА ГҮЛЛЕГЕН ПАСЫЛ” ПОЭМАСЫНЫҢ КӨРКЕМЛИК ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Сайымбетов, Ш (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада қорақалпоқ адабиётининг истеъдодли шоири Б.Сейтаевнинг «Олма гўллаган фасл» поэмасининг бадиий ҳусусиятлари ўрганилади. Поэмадаги бадиий тасвирлаш усуллари алоҳида талқин қилиниб, «Олма гўллаган фасл»нинг жанрий ўзгачалиги очиб берилади.