АBDULLА АVLОNIY–PЕDАGОG VА BОLАLАR SHОIRI - Xo‘jamurodova , Sevara Nuriddinovna; Muminova , Umida Qarshiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Abdulla Avloniyning hayoti, ma’rifatparvarligi hamda she’rlari vatanparvarlik ruhida tarbiyalanganligi haqida so‘z yuritiladi.