РЕАЛИЯ БИРЛИКЛАРДА КЎП МАЪНОЛИЛИК ҲОДИСАСИ - Касимова , Зиёда Мовлон қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ўзбек тилидаги миллий маданий хусусиятларни билдирувчи бирликлар – реалияларда кўп маънолилик ҳодисаси ўрганилган.