AMALIY ISHLARDAN FOYDALANISH BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA O‘QUV FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH OMILI SIFATIDA - Bekberganova , Nazokat Oybek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari o‘quv faolligini rivojlantirishda amaliy ishlardan foydalanish metodikasiga doir ayrim mulohazalar keltirilgan va ular muallif tomonidan asoslangan.