АҲОЛИГА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАЛАРИНИ ҲУДУДИЙ ТАШКИЛЛАШТИРИШ - Узакбаев , К.К (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Бу илмий мақолада аҳолига хизмат кўрсатиш соҳалари географиясида энг дастлабки назарий ишлардан бири бўлган В.Кристаллернинг «Марказий жойлар назарияси» ва аҳоли пунктларининг иерархияси ҳақида сўз боради.