FIZIKANING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARGA TAʼSIRI - Oʻrinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Qoʻchqorova , Mashxura (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu metodni qollash orqali fizikaning zamonaviy tadqiqot usullari turlari tavsiflari, tasniflari va ularning turli tadqiqot obyektlari va jarayonlarni oʻrganishda amaliy qoʻllash prinsiplari va metodikalari boʻyicha bilim va koʻnikmalarini shakllantirishda foydalanamiz.