INGLIZ TILINI BOSHLANG‘ICH SINFLARGA O‘RGATISHDAGI MUAMMOLAR VA UNING YECHIMLARI - Nishonboyeva , Moxiraxon Nodirbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarga ingliz tilini o‘qitishdagi duch kelinadigan ayrim kamchiliklar va ularning yechimlari, shuningdek, hukumatimiz tomonidan chet tillarini o‘qitishni rivojlantirish yo‘lida olib borilayotgan chora – tadbirlar haqida so‘z boradi.