SOLIQ SIYOSATINI IQTISODIY FAOLLIKKA YO‘NALTIRILGAN MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Qahhorov , Shohruh (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada malakatimizda soliq siyosatini iqtisodiy faollikka yo‘naltirilgan mexanizmini tubdan takomillashtirish masalalari o‘rganilgan va takliflar ilgari surilgan.