SHARQONA OHANG VA FALSAFA MEDAT KAGAROV IJODIDA - Jo‘raboyev , Behzod Shokirjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Uyg‘ur millatiga mansub Medat Kagarov va uning O‘zbekiston tasviriy san’ati rivojiga o‘zining munosib hissasini qo‘shgan, uning tarixiga o‘zining nomini qanday muhrlaganligi haqida.