TALABALARNING KOGNITIV KONPETENSIYASINI TAKOMILLASHTIRISHDA AUTOCAD GRAFIK DASTURINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Mamatov , Dilshod Kodirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, Muhandislik kompyuter grafikasi darslarida AutoCAD grafik dasturining vositasida qattiq jismlarni 3D ko‘loyihalash metodikasiga oid asosli va talabalarning kognitiv kompetensiyasini takomillashtirishga doir amaliy ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, AutoCAD grafik dasturning yangi avlodidan dars jarayonida foydalanishda yuzaga keladigan yutuq va kamchiliklar ham keng yoritilgan.