MATEMATIKA O‘QITISHDA OGʻZAKI KOʻPAYTIRISHNING MAXSUS HOLLARINI OʻRGATISH METODIKASI - Yuldasheva , Gavharoy O‘rinboy qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matematika o‘qitishda ogʻzaki koʻpaytirishning maxsus hollarini oʻrgatish metodikasi haqida so‘z yuritilgan.