KOMETALARNING FIZIK TABIATI - O‘rinboyeva , Kumushoy; Ne’matullayev , Abdulaziz Murodjon o‘g‘li; Qodirov , Jamshidbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada pedagogika oliy o‘quv yurtlarida fizika va astranomiya yo‘nalishlarida tehsil olayotgan talabalarning mustaqil izlanishlarini samarali tashkil etishda kometalar hamda ularning fizik tabiatini batafsilroq o‘rganish uchun ma’lumotlar berilgan.