G‘OVLAR OSHA YUGURUVCHILARNI MUSOBOQALARGA TAYYORLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Mamaraimov , Sardor Xolmurod o‘g‘li; Karimov , Farrux Muxiddin o‘g‘li; Normuradov , Nodirbek Bahrin o‘g‘li; G‘aniboyev , Ixtiyor Davlataliyevich; Ziyayev , Farrux Choriyorovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yengil atletikani g‘ovlar osha yugurish turiga sportchilarni musoboqalarga tayyorlash tizimini takomillashtirish va mashg‘ulotlarini mukammallashtirish orqali yuqori sport natijasiga erishish muammosi yoritib berilgan.