UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA WEB TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Xazratov , Fazliddin Xikmatovich; Shodiyeva , Maxfuza Istamovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy veb-texnologiyalar va ularning tasnifi muhokama qilinadi. Shuningdek, ularni o‘quv jarayonida qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada zamonaviy veb-texnologiyalarning afzalliklari va kamchiliklari ko‘rsatilgan.