BO‘LAJAK O‘QITUVCHI KASBIY TAYYORGARLIGIGA DOIR ETIKET QOIDALARINI TARKIB TOPTIRISHDA MULOQOTNING O‘RNI - Ko‘chkinova , Mahliyo Norbutayevna; Rahmonova , Dilrabo Ibrohim qizi; Rahmonova , Mavluda Suvon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchi kasbiy tayyorgarligiga oid etiket qoidalarini tarkib toptirishda muloqotning ahamiyati, o‘ziga xos xususiyatlari hamda o‘qitivchi muloqotning vazifalari, shakllari, tarkibiy qismlari haqida so‘z boradi.