FIZIKA FANINI O‘RGANISHDA MASALALAR YECHISHNING AHAMIYATI - O‘rinboyeva Kumushoy Sultonbek qizi; Jo‘raboyeva Maftuna Axmadjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Masalalarni yechish o‘quvchilarga fizik hodisalarni to‘laqonli tushunishga, nazariy bilimlarni chuqurroq o‘rganishga yordam beradi. Ushbu maqolada fizika fanini o‘rganishda masalalar yechishning o‘rni beqiyos ekanligini ko‘rsatib berilgan.