14-15 YOSHLI YOSH BASKETBOLCHILARNING FUNKTSIONAL TAYYORGARLIK USULINI MASHG‘ULOT JARAYONIDA QO‘LLAGANIDAN KEYIN FUNKTSIONAL HOLATINI BAHOLASH - Serebryakov, V.V.; Asatillaev, J.N. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada funktsyonalni davolash usulidan ushlagan holda 14-15 yoshli yigit-basketbolchilarning funktsyonalni qo‘llab-quvvatlash. Xulosa qurishki, bu usul yanada intensiv, funktsional holatni yuqori fiziologik darajada ushlab turish, qisqa muddatlarda adekvat tiklanish beradi.