QUYOSH SISTEMASINING BARQARORLIK MUAMMOSI - Muhammadjonov, Jumanazar Jo‘rabek o‘g‘li; Asranov, Oyatillo Qahramon o‘gli; O‘rinboyeva , Kumush Sultonbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada quyosh sistemasining kelib chiqishi, quyosh sistemasining tarkibi, quyosh sistemasining barqarorlik muammosi haqida so‘z yuritilgan.