XX-ASR OXIRI VA XXI-ASR BOSHLARIDA OʻZBEK SHEʼRIYATIDA TABIAT, JAMIYAT VA LIRIK QAHRAMONNING TASVIRLANISHI - Jumanov, Akbar (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada XX-asr oxiri va XXI-asr boshlarida oʻzbek sheʼriyatida tabiat, jamiyat va lirik qahramonning tasvirlanishi borasida so‘z boradi.