INGLIZ TILINI O‘QITISHDA TANA TILIDAN FOYDALANISHNING ASOSIY SAMARALARI - Shermamatova , Zaynab; Suyunboyeva, Muxlisa,; Shodmonqulova, Shaxzoda (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada qanday qilib o‘qitish tizimida verballik bilan bir qatorda nonverballikdan foydalanish orqali o‘rgatishni tezlashtirish va samarali qilish to‘g‘risida boradi. Bu usullarni o‘z faoliyatingiz davomida qo‘llash orqali muvaffaqiyatga erishasiz.