BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MATEMATIKA FANIGA QIZIQTIRISH METODIKALARI - Sharofiddinova, Dilfuza; Dehqonova , Zarnigor Erkin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada boshlang‘ich hamda yuqori sinf o‘quvchilarini matematika faniga qiziqtirish bilan ularni ijobiy va tanqidiy fikrlashga o‘rgatish, ularning hayotida bo‘ladigan muammolarni o‘zlari hal etishga ko‘nikma hosil qilish haqida yozilgan.