ALGEBRA DARSLARIDA KOMPLEKS TENGLAMALAR VA TENGSIZLIKLARNI GEOGEBRA DASTURI YORDAMIDA O‘RGATISH - Normuhamedova, Dilrabo Baxtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada kompleks sonlar, ular ustida amallar, kompleks sondan ildiz chiqarish, kompleks tenglama va tengsizliklar, algebra darslarini zamonaviy pedagogik vositalar orqali tashkil etish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan. Ta’limning yangi sifat darajasiga o‘tish omillari ko‘rsatilgan bo‘lib, o‘qitishning yangi innovatsion texnologiyalari, xususan, GeoGebra dasturi haqida fikr yuritilgan.