GRAFIKA FANLARINI O‘QITISHDA KOMPYUTER VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning mustaqil ishlarini faollashtirishga kompyuter va pedagogik texnologiyalardan foydalanish