TALABA YOSHLARDA IXTIROVIY FIKRLARNI PAYDO BO‘LISH VA ULARNI YECHISH NAZARIYASINING ASOSIY MUAMMOLARI HAQIDA - Qodirov , Murodjon Yusupovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talaba yoshlarda ixtiroviy fikrlarni paydo bo‘lish va ularni yechish nazariyasining asosiy muammolari haqida