BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MASALALAR YECHISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Ibragimova, Maftuna Shuhratovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada masalalarni yechish o‘quvchilarning aqliy rivojlanishiga katta ta’sir ko‘rsatib, ularda tahlil etish, taqqoslash, umumlashtirish va abstrakt farqlash ko‘nikmalarni shakllantirishi va masalalarning tarbiyaviy ahamiyati haqida ma’umot berilgan.