POLMER DETALLARGA TOKARLIK ISHLOV BERISHDA QIRINDINI XOSIL BO‘LISHI VA QIRINDINI YUZA TOZALIGIGA BOG‘LIQLIGI - Valixonov , Dostonbek Azim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola polimer materiallarga kesib ishlov berish va kesib ishlov berganda qirindi xosil bo‘kishi xaqida. Kesib ishlov berganda kesish rejimlari qanday bo‘lishligi va kesish rejimlari yuza tozaligiga ta’siri xaqida tayyorlangan.