PYTHON VA VOSK KUTUBXONASI YORDAMIDA RUS TILIDAGI NUTQNI MATNGA TARJIMA QILISH MUAMMOSINI HAL QILISH - Murtazoyev , Azamat Sunatula o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada python va vosk kutubxonasi yordamida rus tilidagi nutqni matnga tarjima qilish muammosini hal qilish haqidagi ma’lumotlar va fikr mulohazalar keltirilgan.