BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA TEST MATERIALLARI BILAN ISHLASH USULLARI - Aliyeva , Feruzabonu (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf matematika o‘qituvchilari uchun qimmatli manbalar berilgan bo‘lib, unda o‘quvchilarning bilim olishi va yutuqlarini qo‘llab-quvvatlash uchun test materiallaridan samarali foydalanish bo‘yicha amaliy ko‘rsatmalar berilgan. U orqali o‘quvchilarning tushunishini baholash, fikr-mulohazalarini bildirish va takomillashtirish yo‘nalishlarini aniqlash uchun test materiallaridan foydalanish muhimligini ta’kidlanadi. Maqolada, shuningdek, test materiallaridan sinfdagi turli tadbirlarda qanday foydalanish mumkinligi haqida aniq misollar keltirilgan.